A. Trinchieri: apie auklėtinių nestabilumą, vieną sukiausių sezono išvykų bei „Olympiacos“ lyderį © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ jau šį penktadienį Eurolygos antrajame ture vyks į Graikiją, kurioje lauks Pirėjo „Olympiacos“ komandos pasipriešinimas.

Prieš išvyką kauniečių vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri apžvelgė ir atsakė į svarbiausius klausimus.

A. Trinchieri teigė, jog išvyka į Pirėjų bus viena sunkiausių išvykų šį sezoną, kadangi varžovai yra puiki komanda, turinti vieną geriausių gynybų Europoje.

Italas sakė, jog žalgiriečiai privalės adaptuotis ir bandyti žaisti savo žaidimą.

„Privalome prisitaikyti prie vienos kiečiausių gynybų Europoje. Rungtynes turime įvilkti į savo stilių, nes jie turi labai specifinį savo stilių“.

„Žalgirio“ treneris pripažino, jog auklėtiniams trūksta stabilumo, o to greitai išspręsti nepavyks, tačiau stengsis kaip įmanoma labiau minimalizuoti šią problemą.

Kalbėdamas apie „Olympiacos“ lyderį Sasha Vezenkovą, specialistas negalėjo pagyrų bei lygino jį su NBA žvaigžde dėl jo judėjimo be kamuolio.

„Vezenkovas yra genijus, tai Europos Klay’us Thompsonas, kuris gali pelnyti 20 taškų be kamuolio varymo. Tai reta savybė ir Vezenkovas yra vienas iš nedaugelio“.

Nors varžovų priekinė linija yra išretėjusi, visgi A. Trinchieri nemano, jog tai padaro OLY silpnesne.

„Wrightas, Petruševas žaidžia puikiai. Tai paverčia šią komandą kiek kitokia. Jie turi daug opcijų puolime“.

A. Trinchieri taip pat teigė, jog su auklėtiniais peržiūrėjo pralaimėjimą prieš „Rytą“ ir padarė išvadas, tačiau jas reikės perteikti aikštėje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos