Bokso lažybos: J. Paulas siūlo M. Tysonui lažintis – 5 mln. dolerių arba tatuiruotė © Scanpix nuotr.

Jau lapkričio 2-ąją dieną laukia neeilinis kovų sporto reginys: Iš „Youtube“ socialinės medijos platformos iškilusio Jake'o Paulo ir 58-erių metų bokso legendos Mike'o Tysono kova

Kovotojai ringe susitikti turėjo dar šių metų liepos 20-ąją dieną, tačiau tuomet M. Tysonas susidūrė su paūmėjusios opos problema, dėl kurios kova buvo perkelta ir galėjo visai neįvykti.

Dabar sunkiasvorių bokso legenda su intensyviomis treniruotėmis tvarkosi sėkmingiau ir likus mažiau negu mėnesiui iki kovos pradžios darosi vis aiškiau, jog šį kartą kova turėtų įvykti. 

Didelė dalis bokso fanų tikisi, jog 58-erių M. Tysonas vis dar yra pajėgus nugalėti arogantiškąjį J. Paulą, o kita dalis gerbėjų nesupranta šios 27-erių metų J. Paulo kovos prieš daugiau nei dvigubai vyresnį kovotoją.

Visgi pats J. Paulas siekia kuo labiau suintriguoti kovos sekėjus bei pritraukti pasaulinio dėmesio, už tai sukeldamas spaudimą abiem sportininkams. Kovotojas socialiniuose tinkluose išplatino įrašą, kuriame M. Tysonui siūlo beprotiškas bokso lažybas.

„Mike'ai, Mike'ai, jei tu išlaikysi daugiau nei keturis raundus su manimi, aš tau duosiu papildomus 5 milijonus dolerių. Bet jei ne, tada turėsi pasidaryti tatuiruotę su užrašu: „Myliu Jake'ą Paulą“, – teigė J. Paulas.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
  • Sportas

    vieni vartai..

    • 0
  • Sportas

    vieni vartai..

    • 0
  • Sportas

    vieni vartai..

    • 0

Kitos naujienos