C. Alcarazas gavo prancūzo iššūkį, tačiau pateko į Vimbldono ketvirtfinalį © AFP nuotr.

Šių metų prestižinis Vimbldono turnyras praeitų metų nugalėtojui klostosi pergalingai ir jis toliau sėkmingai gina titulą. 21-erių ispanas Carlosas Alcarazas (ATP 3) per keturis setus nugalėjo 26-erių prancūzą Ugo Humbertą (ATP 16).

Galutinis rezultatas 6-3, 6-4, 1-6, 7-5, o visa kova truko 3 valandas ir 1 minutę.

Pirmame sete kurį laiką abu žaidėjai laimėjo savo partijas, bet aukščiau reitinge esantis ispanas sugebėjo išsiveržti į priekį. Vėliau atotrūkis tik padidėjo ir partija atiteko Ispanijos atstovui. 

Antroji dalis ilgą laiką buvo tolygi, tačiau 21-erių tenisininkas toliau bandė spausti varžovą iš Prancūzijos. 10-ame geime spaudimas atsipirko ir C. Alcarazas išsiveržė į priekį bei kartu laimėjo dar vieną setą. 

Trečiame sete viskas pasisuko į kitą pusę ir U. Humbertas sužaidė puikią atkarpą per kurią jis pralaimėjo vos vieną geimą. 

Ketvirtoji dalis buvo permaininga ir žaidėjai ne kartą laimėjo vienas kito padavimų serijas. Prancūzas 8-ame geime turėjo šansų viską pakreipti į savo naudą, tačiau ispano palaužti nepavyko. Artėjant prie pratęsimo mačo nugalėtojas spurtavo ir 11-ame geime palaužė priešininko padavimų seriją, o kitame užbaigė susitikimą. 

Tenisininkai už patekimą į ketvirtfinalį uždirba 446 tūkst. eurų ir 400 ATP reitingo taškų. 

Turnyro prizinį fondą sudaro apie 58 mln. eurų. Tai yra rekordinis prizinis fondas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos